MTV Push NL juni 2022: Leer FLEMMING beter kennen

Wist jij dat Flemming Freddie Viguurs a.k.a. FLEMMING is vernoemd naar de zanger van Queen? FLEMMING is van jongs af aan al actief in de muziekindustrie, namelijk als songwriter en zanger in verschillende bands. Hij heeft een frisse blik op de catchy Nederlandstalige pop en maakt creatieve producties met gevatte teksten. Met nog veel meer muziek op de plank kan FLEMMING niet wachten om meer van zichzelf te laten horen in 2022. We zijn daarom trots om FLEMMING aan te kondigen als MTV Push-artiest van de maand juni 2022!

Flemming Freddie Viguurs is een Nederlandse singer-songwriter die optreedt onder de naam FLEMMING. Freddie is geboren op 5 april 1996 in 's-Hertogenbosch en is 26 jaar oud. Flemming speelde als kind in verschillende grote musicalproducties als Ciske de Rat (als kleine Ciske), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en in Kruimeltje (als Spijker). Na zijn tijd op de middelbare school het Elde College in Sint-Michielsgestel, studeerde hij in Tilburg aan de Rockacademie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

In 2019 heeft de zanger zijn Engelstalige debuut album uitgebracht. Met zijn vocals op de hit 'Miss You' stond FLEMMING 14 weken in de Nederlandse Top 40 en in de hitlijsten van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten. Hierna maakte hij de keuze om Nederlandstalige muziek te produceren. En of dat een goede keuze was! FLEMMING verovert tegenwoordig de hitlijsten met zijn nummers als o.a. 'Amsterdam' en 'Automatisch'. In December start FLEMMING zelfs met zijn tour in verschillende grote steden als Amsterdam, Utrecht en Tilburg. Wij zijn benieuwd wat FLEMMING nog meer in huis heeft.

Wil jij ook meer weten over FLEMMING? Check hier zijn artiestenpagina op Spotify of volg hem op Instagram of Youtube.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met FLEMMING.