MTV News Recap: Week 34

Van Elliot Page die vertelde over het gebrek aan representatie van de queer community in de media, tot aan geruchten over een zwangerschap van Kylie Jenner. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 23 augustus  2021


Shawn Mendes heeft geen blad voor de mond als het aankomt op zijn relatie. De zanger vertelde dat de sprookjes relatie van Shawn en Camila mooier lijkt dan het daadwerkelijk is en dat ook zij wel eens mot hebben met elkaar… Zo zei hij zelfs dat hoe langer de relatie vordert hoe makkelijker het lijkt om ruzie te maken met elkaar. En hoe meer je je kunt storen aan de kleine dingetjes. Hij liet weten hoe belangrijk een 'sorry' kan zijn en sorry not sorry maar wij houden van deze eerlijke kant van Shawn!

Dinsdag 24 augustus 2021

Elliot Page, wie onlangs erg open was over zijn transitie van cis-vrouw naar trans man wil een belangrijk statement maken. De acteur is klaar met de onderrepresentatie van de queer community in de media en steekt er dan ook zogezegd een stokje voor! In een interview vertelde hij over hoe zijn coming out gepaard ging met veel schaamte en hoe dit voorkomen had kunnen zijn als hij mensen zoals hem vaker onder ogen was gekomen van kinds af aan. Volgens hem zou een betere representatie duizenden levens redden!

Woensdag 25 augustus 2021

De kleine Stormi had de dag van haar leven toen papa Travis Scott een ware schoolbus voor zijn prinsesje had geregeld. De 3-jarige bleek volgens moeder Kylie al maanden te praten over het rijden in een "grote gele bus" en die droom werd werkelijkheid. De schattige foto's die rondgingen van het uitje rakelden opnieuw de geruchten rond een eventuele tweede zwangerschap op. Zo bleek in het PEOPLE Magazine dat het stel daadwerkelijk in verwachting is van een kleine. Of het nu wel of niet zo is wij kunnen niet wachten om nog meer foto's van dit gezinnetje onder ogen te mogen komen!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram @mtvnl