MTV News Recap: Week 3

Je kan wel stellen dat het een hectische week is geweest… van gezichtstattoos tot aan een verloving. Het nieuws gemist? Geen zorgen, hier staat alles voor je op een rijtje!

Maandag 10 januari 2022

Niet iedereen durft het aan om een tattoo te nemen… maar Demi Lovato gaat nog een stapje verder. Ze heeft een tattoo van een spin op de zijkant van haar hoofd laten zetten. Ze liet dit natuurlijk doen door niemand minder dan celeb tattoo artist Dr. Woo. Denk jij dat Demi hiermee een nieuw hoofdstuk in haar leven aan wil knopen? Wij zijn benieuwd om te zien wat het precies voor haar gaat betekenen.

Dinsdag 11 januari 2022

Op een bruiloft opvallender gekleed zijn dan de bruid is ongepast… laat staan als het je beste vriendin is. Toch vonden fans dat Kendall Jenner om aandacht vroeg bij de bruiloft van beste Lauren Perez in haar sexy outfit. Na veel commentaar heeft Kendall er toch voor gekozen om te reageren en heeft ze duidelijk gemaakt dat bestie Lauren haar goedkeuring gegeven heeft om de jurk te dragen. Waarna Lauren ook toevoegde dat ze haar er prachtig eruit vond zien! Probleem opgelost. Vond jij de jurk van Kendall te sexy voor een bruiloft?

Woensdag 12 januari 2022

Andrew Garfield deed in 2008 auditie voor de rol van Prince Caspian in The Chronicles of Narnia: Prince Caspian maar verloor uiteindelijk van Ben Barnes. Toen hij aan zijn vertegenwoordiger vroeg wat de reden was vertelde zij aan Andrew dat hij 'niet knap genoeg was'. Ondanks dat Andrew er toen ontzettend van baalde, snapt hij nu de keuze wel en prijst hij Ben Barnes als acteur. Andrew Garfield brak later door als Spider-Man, en de rest is geschiedenis!

Donderdag 13 januari 2022

Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn eindelijk verloofd! We kunnen wel stellen dat we dit al een tijdje aan zagen komen, de twee zijn namelijk onafscheidelijk. MGK heeft ook wel een erg bijzondere ring uitgekozen om hun erg bijzondere liefde te symboliseren… met de twee geboortestenen van het stel. Een prachtig gebaar en fijn om te zien dat de twee hun liefde willen vereeuwigen.

Vrijdag 14 januari 2022

Het was de verjaardag van Chris Hemsworth… en als echte gentleman wilde hij natuurlijk even iedereen bedanken voor de lieve felicitaties en cadeaus. In het bijzonder wilde hij even zijn broer Liam roasten, want daar geniet hij toch het meest van op zijn speciale dag. Wij vinden het heerlijk om zo een grappige relatie tussen de twee broers te zien… heb jij dit ook met een familielid?

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).