MTV News Recap: Week 17

Van Willow Smith die openhartig is over haar ervaring met polyamorie tot Selena Gomez die een initiatief lanceert voor hulp bij mentale gezondheid. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 26 april 2021


Afgelopen weekend waren de Oscars en veel celebs namen een award mee naar huis! Zo ook Daniel Kaluuya, hij nam het beeldje in ontvangst voor 'Beste Mannelijke Bijrol'. Vol trots stapte hij het podium op en gaf hij een zeer bijzondere speech. Zo vertelde hij over hoe blij hij was dat hij verwekt was door zijn ouders. A little TMI, en ook zijn moeder was even helemaal van de leg. Toen de camera naar haar draaide zagen we haar zeggen 'Waar heeft hij het over'. Iconisch, volgend jaar een nieuwe kans Daniel!

Woensdag 28 april 2021

De hond van Shawn Mendes en Camila Cabello is een ware influencer. Sinds kort heeft hij een Instagram account en binnen een dag had hij al meer dan 190.000 volgers! De viervoeter, of eigenlijk zijn ouders, delen berichtjes over het dagelijks leven van de fluffy aanwinst. Wij zijn maar een klein beetje jaloers op de kleine Tarzan, want hij kan wanneer hij maar wilt knuffelen met Shawn...

Donderdag 29 april 2021

Willow Smith vertelde in een aflevering van de Red Table Talk over haar ervaring met polyamorie. De zangeres liet weten dat zij op een niet-seksuele manier in aanraking kwam met het begrip en het voor haar bevrijdend is om te kunnen houden van wie ze wil. Samen met haar moeder en oma en een aantal ervaringsdeskundigen spraken ze over het onderwerp en vooral oma had moeite met het begrip volledig te begrijpen. Willow gaf aan dat het voor haar logisch is omdat ze evenveel van mannen als vrouwen kan houden. Ze ziet haarzelf in de toekomst dan ook in een relatie met beide! Willow, wij zijn trots op jouw openheid over dit onderwerp.

Vrijdag 30 april 2021

Selena Gomez kampt al jaren met struggles rondom haar mentale gezondheid en is daar altijd al heel open over geweest. De zangeres, die zelf gediagnosticeerd is als bipolair, heeft nu een initiatief opgericht om mensen op dit gebied te helpen. Zo hoopt ze mensen goede voorlichting te kunnen geven over mentale gezondheid omdat zij dit net zo belangrijk vindt als de fysieke gezondheid. Wij kunnen alleen maar trots zijn op Selena dat ze dit voor elkaar heeft gekregen. You go girl!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).