MTV News Recap: Week 27

Van de liefde die Cardi B die haar zwangere buik goed wist te verbergen tot Megan Fox die klaar is met het gezeur over het leeftijdsverschil tussen haar en Machine Gun Kelly. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 5 juli 2021


Dat Shawn Mendes en Camila Cabello elkaar wel heel leuk vinden, dat is niemand ontgaan. De twee zijn inmiddels twee jaar samen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zo gingen ze op een schattige trip waarin voor Camila ons van op de hoogte hield. Van gekke bekken trekken tot diep in elkaars ogen staren. De twee zijn nog altijd tot over hun oren verliefd!

Dinsdag 6 juli 2021

Het supermodel Gigi Hadid weet op elke mogelijke manier de beste angles te serven maar heeft voor haar eigen dochtertje niet dezelfde ambitie. Ze vraagt in een open brief op haar Insta stories gericht aan fan accounts, de pers en paparazzi om de identiteit van haar dochter te beschermen. Zo wil ze niet dat Khai's gezicht online gedeeld wordt omdat ze vindt dat haar dochtertje, wanneer ze oud en wijs is, zelf mag bepalen hoe en of ze zichzelf aan de wereld wil laten zien. Wij respecteren deze wens natuurlijk!

Woensdag 7 juli 2021

Cardi heeft een hoop talenten maar een van haar meest recente is toch wel hoe ze haar zwangere buik zo lang heeft kunnen verbergen. De rapster liet in een TikTok video zien hoe het haar afging. En om eerlijk te zijn, de optische illusies waren real. Wanneer een artiest zich omringd met 5 Birkin tassen is er natuurlijk niemand die gaat zoeken naar aanwijzingen voor een mogelijke zwangerschap, hallo?! Birkin tassen! Maar zelfs in haar playsuit zagen we door middel van een optische illusie in de print van het pakje niet dat ze zwanger was. Misschien kunnen wij het pakje een keer lenen voor wanneer we onze food baby willen verbergen?

Donderdag 8 juli 2021

Megan Fox is laaiend op iedereen die kritiek heeft op het leeftijdsverschil tussen haar en haar vlam, Machine Gun Kelly. MGK is namelijk 4 hele jaren jonger en dat schijnt nogal een schok te zijn voor velen. Zelf vindt Megan dat iedereen zich aanstelt. En ze snapt dan ook niet wat het probleem is, en waarom dit probleem zich altijd alleen maar voordoet bij vrouwen. Zo zegt ze zelf: "Als George Clooney een vier jaar jongere lover heeft, zal niemand daar over vallen." Meid, we snappen je helemaal!

Vrijdag 9 juli 2021

Elke is er wel iemand jarig, en vandaag is het ook weer feest. Want niemand minder dan Penelope Disick (dochter van Kourtney Kardashian en Scott Disick) is jarig! Om dit feestje te vieren kreeg ze van haar nieuwe stiefpapa een mooi cadeautje. De rockster Travis Barker himself gaf haar namelijk een gepersonaliseerde roze drumstel! Zal Penelope is zijn voetstappen volgen?

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).