MTV News Recap: Week 25

Van Vaderdag tot Britney Spears die zich openlijk uitspreekt over de negatieve gevolgen van haar curatorschap. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 21 juni 2021


Het was weer een weekend vol liefde want met Vaderdag laten niet alleen jouw vrienden maar ook alle celebrities zien hoe zij hun vader in de watten leggen. Je kon er niet omheen op social media. Zo liet Gigi Hadid weten wat voor geweldige vader Zayn is voor hun dochtertje Khai. Deelde Sophie Turner een ietwat gênante foto van haar liefde. En gaf Kylie een aantal interessante hints over haar nieuwe-oude liefde Travis Scott!

Dinsdag 22 juni 2021

Er gaat een video rond waarin Billie Eilish zich zou misdragen en daarbij racistische uitspraken zou hebben gedaan. De zangeres reageert op het voorval en laat weten geschrokken en beschaamd te zijn van haar gedrag in de video. Ze geeft aan dat het gaat om een bewerkte video van toen ze 13 was en ze verontschuldigt zich tegenover de mensen die ze hiermee pijn heeft gedaan...

Woensdag 23 juni 2021

Dua Lipa wenst haar vriendje Anwar Hadid op een fijne verjaardag, op de schattigste manier ooit! Via een lief bericht op de socials geeft ze aan hoeveel ze van hem houdt en dat ze enorm blij is met hem. Ook zijn zusjes Bella en Gigi hadden een aantal lieve woordjes over voor hun jarige broertje. Wat heeft hij toch een lieve vrouwen om hem heen!

Donderdag 24 juni 2021

Britney Spears spreekt zich voor het eerst uit over haar curatorschap in een hoorzitting. De zangeres liet weten al jaren depressief te zijn door de strenge maatregelen, de controle over het geld en haar leven. Ze voelt zich opgesloten en mag volgens eigen zeggen niet eens haar kinderen zien. Verder deed ze nog een aantal schokkende onthullingen die je hieronder kan zien!

Vrijdag 25 juni 2021

Joshua Bassett vertelde in een interview dat hij deel uitmaakt van de LGBTQIA+ community en dat hij uit de kast komen niet meer nodig vindt. Ook vindt hij dat hij alle tijd heeft om na te denken wat nou precies zijn seksualiteit is. Meer weten? Je checkt het hieronder...

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).