MTV News Recap: Week 42

Van Cardi B's B-day Bash tot Kylie Jenner's make-over, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 12 oktober 2020


Cardi B was jarig en vierde haar 28e verjaardag hoe een queen dat hoort te doen. De rapper vloog naar Las Vegas voor een met sterren bezaaide, weekendlange viering. O.a. Kylie Jenner, Megan Thee Stallion, Meek Mill, The Weeknd en meer waren uitgenodigd voor het feest. Ze kreeg een Birkin-tas van bestie Kylie en feestten het hele weekend door. Er zijn naar verluidt ook foto's opgedoken van Cardi die Offset zoende op het feest, een maand nadat ze een echtscheiding hebben aangevraagd. Offset, die als verrassing een billboard had geregeld met een verjaardagsbericht van hun dochter Kulture, kocht daarnaast een Rolls Royce voor Cardi met een geïnstalleerd zitje voor hun dochter. Gefeliciteerd Cardi – blijf wie je bent!

Dinsdag 13 oktober 2020

 

Kylie Jenner kreeg een 80s makeover van mama Kris en wij zijn er helemaal voor. Kylie begon al meteen met het bekritiseren van haar nieuwe visagist. Vervolgens liet Kris haar dochter schrikken toen ze haar vertelde voor welke look ze zou gaan: een 80s make-over. Kylie had er duidelijk moeite mee om Kris deze verantwoordelijkheid te geven en ze was uiteindelijk ook niet zo zeker van het eindresultaat. Maar gelukkig leek het erop dat moeder en dochter geen ruzie hebben gekregen. Wat is het toch een iconisch duo.

Woensdag 14 oktober 2020

 

Kylie Jenner, Rihanna, Lady Gaga en Taylor Swift horen volgens Forbes bij de rijkste self-made vrouwen van 2020. Ze hebben allemaal de lijst van America's 100 Richest Self-Made Women gehaald, samen met een hele reeks grote namen. Lady Gaga en Kris Jenner zijn opvallende nieuwkomers in de line-up, gewaardeerd op respectievelijk $150 miljoen en $190 miljoen. Kim staat dit jaar van alle Kardashians het hoogst op de lijst en staat op plek 24 met $780 miljoen. Maar Kylie Jenner, met haar 23 jaar de jongste op de lijst, loopt niet ver achter: ze staat op plek 29 met een geschatte $700 miljoen. De totale waarde van de hele lijst is maar liefst $90 miljard. Brb, wij gaan even ons banksaldo checken en huilen.

Donderdag 15 oktober 2020

 

De eerste artiesten voor de MTV EMA 2020 zijn aangekondigd en we zijn nog nooit zo enthousiast geweest. Sam Smith, YUNGBLUD, Maluma, Doja Cat en Zara Larsson zullen allemaal op het podium staan. Doja Cat maakt haar MTV EMA-debuut na een enorm succesvol jaar én ze is genomineerd voor Best New en Best Push. Maluma zou wel eens een heleboel tijd op dat podium kunnen staan, aangezien hij is genomineerd voor drie prijzen en ook optreedt. Houd je ogen open voor meer spannende details die ZEER binnenkort komen en breng ondertussen je stem uit op mtvema.com om ervoor te zorgen dat jouw favorieten op zondag 8 november niet met lege handen naar huis gaan!

Vrijdag 16 oktober 2020

 

Kim Kardashian West gaat een personage inspreken in PAW Patrol: The Movie en haar kinderen vinden haar nu eindelijk een ''coole moeder''. De film staat gepland voor augustus 2021 en Kim is al hard aan het werk in de voice-over booth. De verfilming van Nickelodeon's populaire animatieshow PAW Patrol heeft een behoorlijke sterrencast met namen Jimmy Kimmel, Tyler Perry en Iain Armitage. PAW Patrol: The Movie zal naar verluidt een nieuw hoofdstuk starten voor het kinderprogramma dat in 2013 van start ging en zojuist is verlengd voor een achtste seizoen. Pootjes in de lucht als je niet kan wachten op deze film!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).