MTV News Recap: Week 10

Van Meghan Markle en Harry die zich uitspreken over de worstelingen in het Britse Koningshuis tot Cardi B die een diamanten plaat behaalde. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 8 maart 2021


Meghan Markle en haar man Harry waren uitgenodigd voor een kopje Engelse thee met niemand minder dan Oprah Winfrey. In een openlijk interview vertelde het koppel over de moeilijke ervaring die vooral voor Meghan erg zwaar was. Zo vertelde ze dat ze suïcidale gedachten had die haar erg beangstigende. Ook deed ze een boekje open over racisme binnen de familie en vertelde ze dat de familie zich zorgen maakten om de huidskleur van haar destijds ongeboren kindje...

Dinsdag 9 maart 2021

Leigh-Anne Pinnock en Serena Williams steunen Meghan Markle na het interview dat zij en haar man, Prins Harry, hielden met Oprah. Meghan vertelde over de racisme die heerst in het Britse Koninklijk Huis en hoe ze last had van suïcidale gedachten. Leigh-Anne dringt, naar eigen zeggen, alle vrouwen in situaties waarin ze het gevoel hebben onderdrukt te worden erop aan om zich uit te spreken hierover. Ook Serena Williams liet weten dat ze als geen ander weet hoe roddelpers een mens kan breken en vindt dan ook dat we de roddeljournalistiek moet en afkeuren en tegengaan. Beter hadden wij het niet kunnen zeggen!

Woensdag 10 maart 2021

Cardi B schrijft geschiedenis door als eerste vrouwelijke rapper een diamanten plaat te behalen met haar nummer Bodak Yellow. De icoon herself gaf aan dat het haar zonder de fans nooit was gelukt en bedankte hen persoonlijk via een video. Ze vertelde in geuren en kleuren hoe de aankondiging werd gemaakt en hoe verrast ze was door het nieuws. Niet alleen heeft ze deze mijlpaal mooi behaald, ook haar nummer WAP in samenwerking met Megan Thee Stallion heeft 5 keer een platina status behaald. Zal ze daarmee zichzelf van haar troon stoten? Wij kunnen in ieder geval niet wachten op nog meer fantastische tracks van deze queen!

Donderdag 11 maart 2021

Kim Kardashian was helemaal onder de indruk van het weer in Calabasas Los Angeles. Want de realityster zag het zowaar sneeuwen in maart! Hoe bizar als het klinkt, zo bizar was het ook… Want wat Kim aanzag voor sneeuw was eigenlijk hagel. Daar kwam ze snel genoeg achter toen het hele internet over haar heen viel. Toch vindt ze het lastig om haar fout te erkennen want ze zegt zelf; 'als het hagelt in Calabasas in maart dan heet het sneeuw'. Volgens mij is dat niet hoe het werkt, Kim?

Vrijdag 12 maart 2021

The Weeknd boycot de Grammy's nadat hij nul nominaties heeft gekregen voor zijn recordbrekende album Blinding Lights. De zanger zou eigenlijk optreden tijdens het evenement maar is met stomheid geslagen na het zien van de genomineerden. Zijn nummer Blinding Lights heeft als eerste nummer ooit meer dan een jaar in de top 10 van de Billboard Hot 100-ranglijst gestaan. Ook zijn manager zegt verward te zijn van de gang van zaken en geeft aan teleurgesteld te zijn in de organisatie. De Recording Academy heeft gereageerd en zegt 'een goed te gaan kijken' naar het selectieproces.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).