MTV News Recap: Week 14

Van Chris Hemsworth die aan het trainen is voor de nieuwste Thor, tot Khloé Kardashian die de body shamers helemaal zat is. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Dinsdag 6 april 2021


Chris Hemsworth is bezig met zijn voorbereidingen voor de nieuwe Marvel film Thor: Love and Thunder. De acteur vertelde in een interview met The Telegraph dat hij niet altijd serieus genomen wordt als acteur vanwege zijn spieren. Terwijl de trainingen alleen al een "fulltime baan" is voor de krachtpatser. Leg day zal hij in ieder geval niet skippen maar hij gaf wel aan dat hij niet meer zeven dagen per week traint. Sinds het thuis zitten, vanwege de pandemie, heeft hij nieuwe manieren en methodes gevonden om alles uit zijn lichaam te halen wat erin zit!

Woensdag 7 april 2021

Geld moet rollen en dat weet Kim Kardashian maar al te goed. De realityster heeft het tot de Forbes 'World's Billionaires' lijst geschopt. Volgens het blad is haar vermogen sinds oktober ruim $780 miljoen, wij zouden willen dat het op onze bankrekening stond… De doorslag voor haar welvaart zouden haar twee bedrijven SKIMS en KKW Beauty zijn. Afgelopen jaar verkocht ze aandelen van KKW Beauty aan het cosmetische bedrijf Coty waardoor haar vermogen nog groter werd. Daarnaast is Kim ook gewoon een bezige bij, en verdient ze ook geld met onroerend goed, reality tv en sponsordeals voor o.a. haar Instagrampagina. Nou Kim, ga zo door!

Donderdag 8 april 2021

Khloé Kardashian is helemaal klaar met de body shamers nadat er een onbewerkte foto van haar in bikini was uitgelekt en zij een lading kritiek ontving. De realityster gaf aan al jaar in jaar uit te worden vergeleken met haar zussen en daar ook geen malse kritiek over ontvangt. Ze vertelde dingen te horen als; 'de lelijke zus' tot 'de dikke zus' tot zelf twijfels over of haar vader wel haar echte vader is want 'ze ziet er zo anders uit'. Niet gek dus dat Khloé for once and for all de haters liet weten ze helemaal beu te zijn!

Vrijdag 9 april 2021

Taylor Swift bracht haar album 'Fearless' opnieuw uit en de fans leven voor deze trip down memory lane. Met zes nog niet eerder uitgebrachte tracks biedt heeft het album een nieuwe touch gekregen. Maar dat neemt de nostalgie niet weg want er staan nog genoeg tracks op die we uit volle borst mee kunnen zingen. Met features van Maren Morris en Keith Urban is het album helemaal compleet en wij hebben 'm dan ook de hele dag op repeat staan!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).