MTV News Recap: Week 1

Van Kimye's mogelijke echtscheiding tot het overlijden van Miley Cyrus' hond, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 4 januari 2021

 

Kylie Jenner vierde nieuwjaar met haar gezin in dit gezellige vakantiehuis in Aspen, Colorado en ze geeft fans een tour. Het heeft een virtuele openhaard en een echte houtkachel om je op te warmen na een dag op de piste. Er is ook een ongelooflijke zithoek met een glazen vloer, waardoor je kunt zien wat er beneden gebeurt. Als Kylie even een pauze wil van de piste, kan ze gaan bowlen op de eigen bowlingbaan van het landhuis of een duik nemen in het binnenzwembad onder de kantoorruimte. Het huis heeft ook een prachtige eethoek met het mooiste uitzicht op de bergen en een terras met een vuurkorf om s'mores te maken. Kylie en haar gezin maken het beste van deze heerlijke mini-vakantie en Stormi laat nog even haar snowboard-skills zien.

Dinsdag 5 januari 2021

 

Dua Lipa vertelt aan de Britse Vogue waarom ze zo sterk hecht aan privacy in haar relatie met Anwar Hadid en ze legt uit dat het koppel voorzichtig is met wat ze delen op social media. In het interview vertelt ze ook over het omgaan met online trolling nadat ze merkte dat ze hatelijke comments aan het lezen was. Daarnaast onthulde Dua dat ze in de toekomst misschien wel iets anders dan muziek wil gaan doen. We houden haar in de gaten.

Woensdag 6 januari 2021

 

Kim Kardashian en Kanye West zijn naar verluidt in huwelijkstherapie om hun relatie te verbeteren. Er wordt gezegd dat het koppel gaat scheiden na zes jaar huwelijk. Een bron heeft E! News echter verteld dat het koppel nog altijd probeert de relatie te laten slagen. Het koppel zou al een aantal maanden apart van elkaar leven, waarbij Kim in Californië woont en Kanye op hun ranch in Wyoming. Kanye deed Kim een aanzoek in het San Francisco Giants' stadion in 2013. Het stel trouwde een jaar later in Italië in mei 2014 en hebben samen vier kinderen gekregen. Ondanks de vermoedelijke echtscheiding wordt er gezegd dat de twee het eens zijn wat betreft de kinderen. We wensen Kim en Kanye het allerbeste.

Donderdag 7 januari 2021

 

Justin Bieber deelt wat positiviteit die we allemaal wel kunnen gebruiken in 2021. Op zijn Instagram story vertelt Justin openhartig over wanneer hij écht begon te leven. Hij vervolgde de positiviteit met een foto van wolken en een herinnering dat iedereen geliefd is. Justin heeft de afgelopen dagen meer van zulke opbeurende berichten geplaatst. Zo deelde hij een post in het bijzonder om zijn fans te laten weten dat ze "waardevol", "liefdewaardig", "gezegend" en "genoeg" zijn. Positive vibes only.

Vrijdag 8 januari 2021

 

Miley Cyrus deelt een eerbetoon aan haar pitbull-mix Mary Jane die jammer genoeg is overleden na een strijd tegen kanker. Ze omschrijft haar hond als haar "beste vriendin" en ze legt uit dat hun band "sterker was dan die met een vriendin of familielid". Miley adopteerde Mary Jane in 2021 en deelde prachtige foto's en video's van hen samen. Daarna postte ze een erelied genaamd 'Mary Jane 5EVR' dat ze een paar jaar geleden schreef in haar oude huis in Malibu. We denken aan Miley gedurende deze moeilijke tijd.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).