MTV News Recap: Week 7

Van Kendall Jenner die Valentijn viert tot Halsey die over haar zwangerschap vertelt, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 15 februari 2021


Afgelopen zondag was het de dag van de liefde! De celebs trokken dan ook alles uit de kast om de liefde voor hun partner zo duidelijk mogelijk te maken. Kendall Jenner deelde een reeks schattige foto's maar haar boyfriend op haar Insta stories. En ook de basketballer waarmee ze date plaatste een lieve video van het model al spelend met zijn hond in zijn verhaal. Romeo and Juliet could never!

Dinsdag 16 februari 2021

Olivia Wilde liet weten dat haar potentiële boyfriend; Harry Styles, een fantastische co-star is in hun project 'Don't Worry Darling'. De actrice gaf aan dat het zeldzaam is om een man te vinden die een bijrol wilt spelen wanneer een vrouw de hoofdrol speelt. De twee zouden sinds januari aan het daten zijn. Wij kunnen alleen maar hopen dat deze geruchten waar zijn, want wat zijn ze schattig samen!

Woensdag 17 februari 2021

Jesy Nelson, voormalige Little Mix-lid, is terug in de studio en de fans kunnen niet wachten op nieuwe muziek. De zangeres deelde een cryptische foto van zichzelf met daaronder een muziek-emoji, en dat was voor de fans al genoeg om te speculeren over haar nieuwe repertoire. Wij kunnen niet wachten om te horen wat deze queen voor ons in petto heeft.

Donderdag 18 februari 2021

FKA Twigs deelde in een bijzonder openlijk interview met Elle insights over haar vermeende gewelddadige relatie met haar ex Shia LaBeouf. De zangeres liet weten dat het puur geluk was dat ze uit die situatie is en dat ze niet had gedacht het te overleven. Ook gaf ze aan dat ze een inspiratie wil zijn voor mensen in soortgelijke situaties. De advocaat van Shia LaBeouf heeft aangegeven dat Shia openstaat voor bemiddeling. Zit je zelf in een soortgelijke situatie, weet dat je er niet alleen voor staat. Voor hulp en informatie ga je naar www.veiligthuis.nl

Vrijdag 19 februari 2021

Halsey is zwanger en deelde haar wijze inzichten die ze heeft opgedaan tijdens de zwangerschap. Zo liet de zangeres weten dat haar perceptie over geslacht totaal is veranderd. Daarnaast gaf ze aan dat haar verwachtingen over zwanger zijn niet helemaal overeenkomen met haar zwangerschap. Ze zegt dat ze het idee had dat ze zich een 'vruchtbare god' zou voelen maar het tegendeel is waar. Ze eet en slaapt wanneer ze wilt en leest een hele hoop boeken. Halsey, wij kunnen niet wachten tot de kleine er is!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).