MTV Push NL februari 2021: Leer Yade Lauren beter kennen

Yade Lauren; ook wel bekend van haar hits 'Papa' en 'Als Ik Je Niet Zie' is dé MTV Push-artiest van deze maand. De 21-jarige is zich na meerdere internationale hits dit jaar gaan focussen op haar eigen project. Op haar debuutalbum 'Reflecties', doet ze haar verhaal en daarmee behaalde ze binnen enkele maanden al meer dan 24 miljoen streams (!).

De alleskunner leerde zichzelf gitaar en piano spelen en begon haar carrière met het coveren van nummers. Ze plaatste video's die niet lang onopgemerkt bleven. Met een miljoen views gingen haar covers viral waardoor haar talent onder de aandacht kwam van de muziekgroep; Yellow Claw. Samen met hen bracht ze in 2016 haar eerste nummer 'Invitation' uit. Ze bestormde de Nederlandse hitlijsten en bleef 9 weken (!) in de 'Single Top 100' staan.

Na verschillende hits en samenwerkingen met o.a. Snelle en Jonna Fraser zijn ook het afgelopen jaar de tracks van Yade grijs gedraaid. 2020 was voor Yade Lauren sowieso een jaar vol successen. Zo won ze de MTV Push Award en ging haar samenwerking met Kevin 'Als Ik Je Niet Zie' platina. Ook haar Antonie Kamerling-remake 'Mij Niet Eens Gezien' met Kris Kross Amsterdam en Lil'Kleine werd een grote hit. In 2021 gaat Yade Lauren door waar ze in 2020 gebleven was, dus houd haar goed in de gaten.

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Yade Lauren? Check hier haar artiestenpagina op Spotify of volg haar op Instagram.