MTV News Recap: Week 3

Van Emily Ratajkowski's prachtige babybuikje tot Olivia Wilde die haar Instagram-comments uitzette wegens haatreacties, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 18 januari 2021


Chrissy Teigen is begonnen aan een nieuwe hobby op aanraden van haar therapeut. De ster is zich aan het verdiepen in de wereld van paarden en we weten nu al dat dit de perfecte match is, maar het lijkt er op dat het paardenleven niet alleen rozengeur en maneschijn is. Maar Chrissy gaf niet op zonder te vechten. Gelukkig was daar haar vriendin Gigi Hadid om haar te helpen met fantastisch advies over Chrissy's nieuwe laarzen. Veel succes, cowgirl!

Dinsdag 19 januari 2021

Emily Ratajkowski laat ons haar groeiende babybuikje zien en wij kunnen de schattigheid niet aan. Het model is met haar man Sebastian Bear-McClard zwanger van haar eerste kind. Ze laat zien hoe snel hun baby'tje groeit met een eerlijke fotoshoot op het strand. Ze straalt echt en we kunnen niet geloven hoe goed het zwanger zijn haar staat. En natuurlijk flippen haar bekende vrienden net zo hard als wij. Het model onthulde oktober vorig jaar dat ze zwanger was met een speciale Vogue cover. Em maakte duidelijk dat ze het geslacht van haar baby niet zal onthullen en ze legde uit waarom. We kunnen niet wachten om meer te zien van hoe dit meisje uitgroeit tot moeder!

Woensdag 20 januari 2021

Chloe x Halle hebben zojuist aparte Instagrams aangemaakt en fans denken te weten waarom. Het heeft te maken met de opnames van een bepaalde live-action Disneyfilm. Het popduo deelde samen een Instagram-pagina, maar nu hebben de twee eindelijk allebei een eigen account. Fans trokken al snel conclusies over waarom Halle gescheiden van haar zus en in Londen is. In juli 2019 werd aangekondigd dat Halle Ariel zou spelen in de Disney live-action remake van De Kleine Zeemeermin en fans wachten sindsdien met smart op updates over de film. Waarom ze dan ook in het buitenland is, wij hopen dat ze een geweldige tijd heeft!

Donderdag 21 januari 2021

Olivia Wilde heeft haar Instagram-comments gelimiteerd nadat ze werd overspoeld met berichten van Harry Styles-fans vanwege relatie-geruchten. Er werd voor het eerst gezegd dat de twee een relatie hebben nadat er begin januari foto's van hen hand in hand viraal gingen. Maar ondanks dat de foto's toen pas opdoken, zou het stel de relatie al langer geheim hebben gehouden. Toen de geruchten over hun relatie naar buiten kwamen, lieten Harry's fans zo'n 20.000 reacties achter onder Olivia's laatste Instagramfoto. Maar nu heeft Olivia iets gedaan om ongewenste berichten van haar pagina te weren: de regisseur heeft haar comments uitgezet, waarschijnlijk zodat er geen onnodige haat meer op haar af zou kunnen komen. Olivia liet laatst weten dat de opnames van Don't Worry Darling waren hervat nadat de productie was stopgezet in november. We wensen haar al het geluk en kunnen niet wachten om de film te zien!

Vrijdag 22 januari 2021

Gigi Hadid heeft de naam van haar en Zayn Malik's kleine meisje gedeeld! De twee hebben hun dochters naam geheim gehouden voor vier maanden tot nu. Ze onthulden eindelijk hoe ze haar genoemd hadden door een subtiele verandering in Gigi's Instagram bio. Fans denken dat het misschien een eerbetoon is aan de moeder van haar vader, Mohamed Hadid, genaamd Khairiah. Gigi deelde ook een selfie met Khai, ze gaf haar een kusje en schreef een superschattige caption. Ze kon het niet laten om Zayn te vertellen hoeveel ze van hun kindje houdt met een heel lief berichtje. We kunnen het haar niet kwalijk nemen! Gigi deelde laatst een foto van haar en Zayn terwijl ze haar baby daddy's verjaardag vierden. Wij krijgen gewoon nooit genoeg van dit gezinnetje!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).