MTV News Recap: Week 48

Van verdrietig nieuws over het overlijden van Virgil Abloh tot de nieuwe coupe van Billie Eilish. Heb je iets gemist? We hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 29 november 2021


We beginnen de week met verdrietig nieuws. Ontwerper Virgil Abloh is op 41-jarige leeftijd overleden aan kanker. Celebs als Haily Bieber en Gigi Hadid brachten massaal een hulde aan de modeontwerper. De oprichter van Off-White vocht sinds 2019 in stilte tegen een zeldzame agressieve vorm van kanker. Onze gedachten gaan uit naar de vrienden en familie van Virgil.

Dinsdag 30 november 2021

Londen werd vandaag omgetoverd tot een catwalk. Celebs hebben zich niet ingehouden tijdens de Fashion Awards 2021 in Londen. De grootste designers, celebs en supermodellen verschenen op de rode loper. Winnie Harlow, Dua Lipa, Nick Jonas en Addison Rae zagen eruit om door een ringetje te halen. Elders maakte een iconic entree op de rode loper met dansers terwijl Kris Jenner in een cape de loper op kwam.

Woensdag 1 december 2021

Rihanna was voor ons al een queen maar nu ze is uitgeroepen tot nationale held van Barbados kunnen we het bevestigen. Riri was aanwezig bij het evenement waar de eilandnatie, en haar geboorteland, tot een republiek werd uitgeroepen. De minister-president Mia Mottley verwees naar haar succesvolle track Diamonds: 'Dat je mag blijven schitteren als een diamant'. You go queen!

Donderdag 2 december 2021

We hebben een nieuw favoriet BFF koppel want Lizzo en Adele hebben elkaar gevonden. Lizzo is niet alleen haar beste vriendin maar ook haar grootste fan. Hun eerste ontmoeting was tijdens een feestje: "Ik ontmoette haar op een verjaardagsfeestje of een Grammy-feestje - ik weet niet meer bij welke van de twee, want ik was op beide dronken", zei Lizzo.  Ze hebben vergelijkbare persoonlijkheden en zijn beide opperste diva's. Bovendien zijn ze allebei Stier!

Vrijdag 3 december 2021

We sluiten de week af met verrassend nieuws. Billie Eilish heeft haar blonde lokken ingeruild voor een brunette look. Via een post op Instagram liet ze haar nieuwe coupe zien en fans waren door het dolle heen. Groen, blauw, blond, bruin, welke haarkleur staat haar niet?

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).