MTV News Recap: Week 44

Van Gigi Hadid die het leven als nieuwe moeder probeert te balanceren tot een hologram dat Kim Kardashian's vader terug tot leven bracht, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 26 oktober 2020

 

Cardi B heeft uitgehaald naar de mensen die zeggen dat vrouwelijke rappers de waarde van Birkin-tassen verminderen. Ze vertelde dat ze een tweet had gezien waarin werd gevraagd of vrouwelijke rappers zoals zij een tas van de Hermès-winkel konden kopen. Cardi besprak op haar Instagram hoe vrouwelijke rappers anders behandeld worden dan andere celebrities en beweerde vervolgens dat zij waarde toevoegt aan merken in plaats van dat ze de waarde vermindert. Ook besprak ze het racisme dat schuilgaat achter het beschuldigen van bepaalde mensen van het hebben van neptassen. Voor ons ben jij altijd een boss, Cardi.

Dinsdag 27 oktober 2020

 

Alicia Keys en DaBaby zijn zojuist toegevoegd aan de lijst van performers voor de MTV EMA 2020, net als Karol G, Tate McRae en Jack Harlow. Dit jaar wordt DaBaby's eerste MTV EMA-optreden en hij is ook genomineerd voor vier awards, waaronder Best Collaboration voor zijn doorbraakhit ROCKSTAR met Roddy Ricch. De legendarische Alicia Keys zal het podium betreden na de release van haar zevende studioalbum, ALICIA. Een hele reeks supersterren zullen klaarstaan om de winnaars bekend te maken naast de meiden van Little Mix als hosts, waaronder Anitta, Winnie Harlow, Rita Ora, Bebe Rexha, WWE Universal Champion Roman Reigns en Madison Beer, die de avond ook zal aftrappen met een optreden tijdens de pre-game show. Vergeet niet je stem uit te brengen vóór 2 november 23:59 als je wil dat jouw favorieten winnen! En dan zien we je zondag 8 november voor een onvergetelijke avond vol muziek.

Woensdag 28 oktober 2020

 

TW: Verontrustende details. Chrissy Teigen heeft in een emotioneel bericht haar hart gelucht over het verlies van baby Jack. Chrissy werd met 20 weken geïnduceerd nadat ze de diagnose placenta-abruptie kreeg en last kreeg van aanhoudende bloedingen. Chrissy legt uit dat ze foto's heeft gedeeld om anderen te helpen die door dezelfde situatie gaan en ze vertelt verder hoe de ervaring haar heeft laten waarderen wat ze heeft. Ze eindigt het essay door iedereen te bedanken die de familie liefde en medeleven heeft getoond. Het bericht markeert Chrissy's terugkeer naar sociale media, aangezien ze later een tweet plaatste om haar volgers te laten weten dat ze "hen allemaal vreselijk heeft gemist".

Donderdag 29 oktober 2020

 

Gigi Hadid deelt de vreugdes van het zijn van een nieuwe moeder in een oprecht bedankbriefje. Ze schrijft hoe ''overweldigd'' ze is door de hoeveelheid cadeaus die haar en Zayn Malik's dochtertje hebben gekregen. Ze schrijft dat als het haar nog niet is gelukt om publiekelijk "dankjewel" te zeggen, dat komt doordat ze druk bezig is de balans te vinden in het moederschap. Ze eindigt haar bericht door iedereen oprecht te bedanken die zijn liefde heeft geuit voor hun dochtertje na haar geboorte in september en ze laat enkele van de geschenken zien op haar Instagram-story. Geniet ervan, lucky ladies!

Vrijdag 30 oktober 2020

 

Kanye West heeft zijn vrouw Kim Kardashian West een levensecht hologram van haar overleden vader gegeven. Kim noemde het hologram dat Robert Kardashian Sr., wie in 2003 aan slokdarmkanker overleed, weer tot leven bracht ''het meest attente geschenk van haar leven''. Het is duidelijk dat het hologram onwijs trots is op zijn dochter. Probeer dat maar eens te overtreffen bij het kopen van een verjaardagscadeau voor jouw bae!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).