Wat doet de Awkward-cast nu?

Awkward was zo'n show waar iedereen op de middelbare aandacht voor had. We leefden allemaal mee met, de tikkeltje ongemakkelijke, Jenna Hamilton en haar vrienden in Palos Hills. Maar hoe gaat het nu met de acteurs die de hoofdrollen vertolkte in deze bingewatch-waardige serie? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Ashley Rickards (Jenna Hamilton)

We beginnen natuurlijk met Ashley, die als Jenna de grote hoofdrol speelde. Na haar iconische rol is ze onder andere te zien geweest in de teen komedie-film "The Outcasts", waar ook oud Victorious-sterren Victoria Justice en Avan Jogia in speelden! Ook was ze (met blond haar) te zien als Rosa Dillon/Top in de populaire superhelden serie "The Flash." Toen we Ashley op Instagram opzochten herkenden we d'r zelfs eerst niet met die blonde lokken, maar het staat zeker niet verkeerd!

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

🎼✌️


Een bericht gedeeld door Ashley Rickards (@ashleyrickardspowerb) op


Beau Mirchoff (Matty McKibben)


Beau speelde, zoals z'n naam al doet vermoeden, de knappe Matty McKibben. Matty was één van de populairste jongens op Palos Hills High School en had een ingewikkelde relatie met Jenna. Bij Beau lijkt die populariteit in ieder geval ook niet te ontbreken in zijn eigen leven, met een flinke lijst acteerrollen op zijn naam. Na Awkward is ook hij duidelijk druk aan de bak geweest. Hij was onder andere te zien in de tv-serie "The Fosters" en naast Brett Davern (Jake) in de film 'Party Boat'. Trouwens, was jij eigenlijk #TeamMatty of meer #TeamJake?

Jillian Rose Reed (Tamara Kaplan)


Jillian kennen we als de kletsterige, outgoing Tamara (gewoon 'T' voor ons). Iedereen die de show keek had een zwak voor Tamara, met haar hilarische slang (Hallo DTR!). Jillian zelf is tegenwoordig op allerlei (onverwachte) plekken te vinden. Zo spreekt ze onder andere een stem in voor de Nickelodeon animatieserie "Elena of Avalor", maar was ze ook te zien in de serie "Lucifer." O ja, en ze heeft een Instagram-account met de meest dreamy foto's…


Brett Davern (Jake Rosati)


Brett was in Awkward te zien als Jake, de beste vriend van Matty, met een hart van goud. Ook Brett is nog actief als acteur. Zo speelde hij, zoals vermeld, met Beau Mirchoff in de film "Party Boat". Naast acteren houdt Brett zich ook bezig met het steunen van goede doelen, zoals "Racing for Kids" en Ronald McDonald House. Heeft 'ie toch wat weg van nice guy Jake ;)

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Stub instead of sticker. #ivoted✔️


Een bericht gedeeld door Brett Davern (@bdavv) op


Molly Tarlov (Sadie Saxton)


En last but not least: Molly Tarlov, beter bekent als mean-girl Sadie Saxton. Sadie is was vooral erg populair door haar rijke status en is altijd smoorverliefd geweest op Matty. Jenna daarentegen was haar aartsvijand... Tegenwoordig is Molly getrouwd met Alexander Noyes, ex-drummer van de Jonas Brothers en speelt hier en daar nog een klein rolletje in films.