MTV News Recap: Week 48

Van Gigi Hadid's kerstvoorbereidingen tot Miley Cyrus' superschattige homevideo's, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 23 november 2020

 

Gigi Hadid heeft zojuist de schattigste babyfoto's gedeeld waarin ze voorbereidingen voor kerst treft met "da bestie". Ze postte de snoezige kiekjes op Insta terwijl ze in de kerstsfeer kwam met haar dochtertje. Gigi viert kerst overduidelijk in stijl, aangezien haar versieringen ongelooflijk zijn. Gigi en Zayn hebben de naam van hun dochtertje, dat in september werd geboren, nog niet bekendgemaakt. Ze gaan absoluut all-in voor haar eerste kerst!

Dinsdag 24 november 2020

 

Miley Cyrus heeft zojuist de schattigste jeugdvideo's gedeeld om haar 28e verjaardag te vieren en we kunnen het NIET aan. Ze deelde een aantal supersnoezige clipjes van eerdere verjaardagen waarin duidelijk wordt dat ze altijd al graag op Britney's muziek danste. Daarna postte ze nog een zoet filmpje waarin ze haar tekst oefent met haar vader, Billy Ray. Haar bekende vrienden deelde ook mee in de liefde. Proost op nog vele jaren – verander nooit, Miley!

Woensdag 25 november 2020

 

Leigh-Anne Pinnock van Little Mix gaat haar filmdebuut maken met een verschijning in de feestelijke romcom 'Boxing Day'. De filmproductie is net begonnen en Leigh-Anne heeft er duidelijk heel veel zin in. De film wordt geregisseerd door 'I May Destroy You'-acteur Aml Ameen en hij krijgt zelf ook een rol. Ook zal de film door een geheel zwarte cast gespeeld worden, waaronder Aja Naomi King en Marianne Jean-Baptiste. Mixers zijn heel enthousiast over het nieuws en voorspellen al grootse dingen voor Leigh-Anne. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe Leigh-Anne binnenkort alle Oscars mee naar huis neemt.

Donderdag 26 november 2020

 

Cardi B laat Offset's sneakercollectie zien en we geloven onze ogen niet. Haar vriend heeft een walk-in closet speciaal voor schoenen en Cardi kan het niet helpen om hem ermee te plagen. Je raadt namelijk nooit hoeveel schoenen hij daadwerkelijk heeft. Fans reageerden verschillend op Offset's collectie. We kunnen ons niet eens voorstellen hoe het moet zijn om zoveel schoenen te hebben.

Vrijdag 27 november 2020

 

O.a. Kylie Jenner, Lizzo, Hailey Bieber, Cardi B vieren Thanksgiving dit jaar in stijl. Lizzo showde haar ongelooflijke feestmaal tijdens haar eerste veganistische Thanksgiving. Hailey Bieber was erg trots op haar eerste kalkoen en Cardi B's Instagram stories laten ons ook serieus watertanden. Ook Kylie Jenner pronkte met haar maaltijd, maar ze benadrukte dat het allemaal om familie ging met deze schattige foto's van haar moeder Kris. Gigi Hadid en Lady Gaga maakten van de gelegenheid gebruik om wat serieuzere berichten te delen, terwijl John Legend het vierde met een superschattige gezinsfoto. Fijne Thanksgiving allemaal!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).