Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8: Vanaf 12-06 op MTV

Het is het weer zover, vanaf zondag 12 juni om 22:00 zie je op MTV hoe het zonnige Gran Canaria wordt verstoord door donkere wolken gevolgd door 8 Nederlandse en Belgische singles. Zij hebben geen tijd om te genieten van een frisse cocktail want de Tablet of Terror is opgeladen en klaar voor een nieuw seizoen Ex on The Beach: Double Dutch vol drama en een stormvloed aan exen.

De beruchte Tablet of Terror is 100% opgeladen en klaar om er een helse vakantie van te maken. Mwoehahahaha. De singles worden niet gespaard want één voor één spoelen hun wraakzuchtige exen aan. Wat doe je als je grootste nachtmerrie voor jou het water uitkomt? Of een gevoelige ex waar je nog gevoelens voor hebt ineens voor je neus staat?

De Tablet of Terror smult ervan en kan niet wachten om de villa op zijn kop te zetten. Niet alleen de Tablet of Terror en de exen, maar ook nieuwe verrassingen en EX-powers zorgen voor een absoluut helse vakantie. Ondertussen maken de singles zich klaar voor de belangrijkste vraag: Welke EX is nEXt?

Zet 'm vast in je agenda: Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8 is vanaf 12 juni elke zondag om 22:00 te zien op MTV. Terugkijken? Dat kan iedere zondagavond op MTV.nl / MTV.be

MTV Nederland: Ziggo #23 – KPN #20
MTV Belgie: Proximus #93 – Telenet #19

Houd ook onze socials in de gaten voor meer informatie rondom Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8.

#EOTBDD

Alvast in de stemming komen? Check hier de MTV Ranked video's van momenten uit de afgelopen zeven seizoenen.