Meld je aan voor het GameXtreme XL Toernooi en win Game Mania-prijzenpakket

Ben jij helemaal gek van gamen, versla jij altijd al je vrienden en ben je klaar voor de next step? Dan zoeken we jou! In de nieuwe MTV First-show GameXtreme strijden vanaf vrijdag 30 oktober elke week bekende gamers tegen elkaar in aanloop naar het GameXtreme XL Toernooi.

De 8 bekende gamers uit de afleveringen gaan hier vervolgens nog één keer de strijd met elkaar aan onder de meest extreme omstandigheden. Dit doen ze echter niet alleen, want jij maakt namelijk kans om samen met één van deze BN'ers een team te vormen en uitgeroepen te worden tot GameXtreme XL Kampioen 2020! En dat is niet het enige: je maakt ook nog eens kans op een Game Mania-prijzenpakket.
 
Dus is niks voor jou te gek en zou jij zelfs je hoofd nog cool houden tussen de meest extreme dieren, op gigantische hoogte of in de vrieskou? Meld je dan aan en maak kans op 1 van de 8 plekken op het GameXtreme XL Toernooi. Meer info vind je hieronder.
 
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

--------------------------------------------------------------------------
 
Kwalificaties GameXtreme XL
Om kans te maken op deelname aan GameXtreme XL zul je voor één van de 8 plekken moeten strijden. 4 plekken gaan naar de winnaars van de online kwalificaties (hieronder meer daarover) en de 4 andere plekken zijn wildcards die je kan krijgen door GameXtreme te promoten.
 
Online kwalificaties, 4 plekken
De kwalificaties van GameXtreme XL vinden plaats op esportnederland.nl, hét leukste esportsplatform van Nederland waar gamers online samenkomen! Je vindt er alle details hoe je je kan inschrijven. De game die tijdens het toernooi wordt gespeeld is Mario Kart 8 Deluxe.

De kwalificaties worden gehouden op vier zondagen: 6 december, 13 december, 20 december en 27 december. Elke weekwinnaar plaatst zich voor het GameXtreme XL Toernooi. Is het je niet gelukt de eerste week te winnen, dan schrijf je je gewoon weer in voor de week erna!
 
Wildcards, 4 plekken
Is het je niet gelukt om weekwinnaar te worden, dan maak je alsnog kans om deel te nemen aan het GameXtreme XL Toernooi door het toernooi te promoten via je social media. Gebruik op Instagram, Twitter of YouTube #GameXtreme en we vinden jouw post vanzelf. Je kan ook je kwalificatie streamen op Twitch, zorg dan dat je de titel van je video begint met GameXtreme, dan kunnen we je video achteraf terugvinden. Uit de 4 leukste, origineelste en grappigste inzendingen kiest MTV vier winnaars.
 
GameXtreme XL Toernooi
Het GameXtreme XL Toernooi zal plaatsvinden in de MTV studio's in Amsterdam. Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen kunnen we helaas nog geen datum noemen waarop het toernooi zal plaatsvinden – deze datum volgt dus nog.

Klik hier voor de algemene actievoorwaarden.