MTV Push NL april 2021: Leer Remme beter kennen

Met zijn muziek die verder gaat dan de landsgrenzen van Nederland én zijn singer-songwriter skills is Remme dé 'rising star' die je echt in de gaten moét houden!

Deze Brabantse-ster was al vroeg gefascineerd door alles wat met muziek te maken had en dat heeft hij te danken aan zijn genen. Hij pakte dan ook al op jonge leeftijd dit talent op en begon met het spelen op de akoestische gitaar van zijn vader. Dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Met zijn alledaagse liedjes over wat hij meemaakte, is hij dan ook absoluut hét aanstormende talent van 2020 en beyond! De kers op de taart? Deze maand is hij MTV Push-artiest.

Op Spotify heeft hij een miljoenenpubliek opgebouwd en zijn grootste hit 'Get Older' is dan ook meer dan 7 miljoen (!) keer gestreamd. Maar Remme is alles behalve een 'one time wonder', want ook zijn nieuwste plaat 'Hunger' heeft inmiddels al in vele huiskamers geklonken met zo'n 300.000 streams op de teller.

Zijn inspiratie haalt hij vooral uit grote artiesten zoals Fleetwood Mac, Michael Jackson en Justin Bieber. Hij is dus echt van alle markten thuis en houdt er dan ook van om stijlen te mixen. Internationaal is Remme ook niet onopgemerkt gebleven, zo stond hij in de Top 100 van Duitsland en maakte het tot de Top 10 in Tsjechië!

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Remme? Check hier zijn artiestenpagina op Spotify of volg hem op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met
Remme.