FOTO: Charlotte Crosby onder de KOTS weggesleept van verlovingsfeest

We weten dat de Geordies ontzettend graag 'mortal' gaan, maar dit weekend was toch wel next level voor (ex-) Geordie Shore-ster Charlotte Crosby. Aan het einde van de avond was de 'little white dress' die Char droeg helaas niet meer zo wit als in het begin aangezien ze een ehm, klein ongelukje had gehad… Ze kon zich aan het einde van de avond niet meer inhouden en kotste haar witte jurk helemaal onder.

Ze deelde zelf via Instagram Stories hoe ze er aan het einde van de avond bijlag samen bestie Lauren. Gelukkig was wel iemand behulpzaam genoeg om met een witte handdoek nog het een en ander te bedekken…

Het gebeurde allemaal op het verlovingsfeest van de eigenaren van webshop 'In The Style' waar Charlotte veel mee samenwerkt, en daarom dus ook zeker een goede reden voor een feestje.

Charlotte arriveerde die avond samen met haar vriend Joshua die ze halverwege de avond al kwijt was.  Alsof het allemaal nog niet beschamend genoeg was moesten haar OUDERS haar na een paar drankjes wegslepen het feest


 
 
 
 
 
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

We OUT 👊🏼 TEAM @joshuaritchie1 ❤️


A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on


Gelukkig kent onze Charlotte weinig schaamte en vertelde daarom ook openhartig in haar Instagram Stories over de avond: "Ik en Lauren hadden een beetje een slechte tijd. We waren zo dronken gisteravond dat we gewoon buiten bewustzijn raakten."
Charlotte gaf ook toe een beetje "bang te zijn dat Josh haar in het hondenhok zou laten slapen", omdat ze hem op het midden van de avond kwijt was geraakt.
 
Natuurlijk is het niet veilig om compleet dronken te gaan, dus wij gaan er vanuit dat Charlotte nu toch wel écht haar lesje heeft geleerd. Misschien helpt de mega hoge rekening van de stomerij daar ook wel bij…
 
Kun je toch niet genoeg krijgen van dronken mensen die domme dingen doen? Vergeet dan zeker niet te kijken naar het nieuwe seizoen van Geordie Shore dat vanaf woensdag 17 oktober 21:30 weer wekelijks te zien zal zijn op MTV.