MTV News Recap: Week 46

Van Larsa Pippen's ruzie met de Kardashians tot Cardi B die haar excuses aanbood, omdat ze de Hindoe-cultuur beledigd zou hebben, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 9 november 2020

 

Little Mix bedankt haar fans nadat ze twee awards wonnen en hun beste leven leefden tijdens de MTV EMA 2020. Helaas kon Jesy Nelson niet met ze meevieren, omdat ze ziek was, maar de meiden wensten haar alle liefde. Naast presenteren en optreden, namen ze de awards voor Best Pop en Best UK & Ireland Act mee naar huis. Leigh-Anne Pinnock noemde het een echt "knijp me-moment" en zei dat hun fens de "beste zijn waar iemand ooit om kon wensen". Fans lieten de meiden duidelijk merken hoe trots ze zijn en stuurden Jesy liefdevolle berichten. We zijn het helemaal met ze eens – zo trots op jullie, Little Mix, en we wensen Jesy het allerbeste!

Dinsdag 10 november 2020

 

Larsa Pippen beweert dat Kanye West de Kardashians heeft "gehersenspoeld" nu ze open is over haar ruzie met de familie. In juli merkten fans dat Kim, Khloe en Kourtney Larsa niet meer volgden op Instagram en dat Larsa de zussen later ontvolgde. Kim's ex-BFF suggereerde in de Hollywood Raw-podcast dat Kanye betrokken was bij de reden waarom de twee geen vriendinnen meer zijn. Ze voegde daaraan toe dat ze er "niet echt iets van vond" dat Kim haar ontvolgde op sociale media. Larsa doet vervolgens uitspraken over de invloed die Kanye op de Kardashians zou hebben en ze onthult waarom ze Kanye uiteindelijk heeft geblokkeerd op haar telefoon. De Kardashians hebben nog niet gereageerd op Larsa's uitspraken.

Woensdag 11 november 2020

 

Cardi B biedt haar excuses aan nadat een recente Reebok fotoshoot als respectloos naar de Hindoe-cultuur werd ervaren. Cardi werd voor de promotie van haar nieuwe schoenencollectie op de cover van FN magazine afgebeeld als de Hindoe-godin Durga. Toen ze de reacties op de foto hoorde, legde ze uit dat het nooit haar bedoeling was om iemands cultuur of religie te beledigen. Ze voegde eraan toe dat ze van de situatie wil leren en dat ze het beter wil doen in de toekomst. Cardi heeft de afbeelding sindsdien verwijderd van haar social media.

Donderdag 12 november 2020

 

Selena Gomez gaat de rol van baanbrekende bergbeklimmer Vásquez-Lavado spelen in een nieuwe biografische film. De actrice speelt de Peruaanse ontdekkingsreiziger in de film die gebaseerd is op haar memoir 'In the Shadow of the Mountain'. Silvia werd in 2018 de eerste openlijk lesbische vrouw die de Seven Summits – de hoogste bergen van ieder continent – beklom. Ze werd in 2016 ook de eerste Peruaanse vrouw die de Mount Everest beklom. Selena laat in een comment op Silvia's Instagram weten hoe enthousiast ze is om deel uit te maken van de biopic. Gefeliciteerd, Selena – we kunnen niet wachten om de film te zien!

Vrijdag 13 november 2020

 

In een nieuwe vlog van haar verjaardag deelt Kim Kardashian haar emotionele reactie op de hologram van haar vader op haar 40e verjaardag. Toen Kanye's zeer speciale cadeau werd onthuld, werd Kim emotioneel. Vervolgens belde ze Kanye om hem te bedanken voor het unieke cadeau. In de vlog zien we ook hoe Kim en haar 'birthday squad' gaan zwemmen met walvissen. Dit was absoluut een verjaardag die Kim nooit zal vergeten.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).