MTV News Recap: Week 30

Van Lizzo die druiven eet tot beroemdheden die turnster Simone Biles steunen. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 26 juli 2021


Lizzo vond een snack in haar koelkast en besloot het te proberen. Slurpend en smakkend neemt ze een aantal champagne druiven tot zich. Na een bedenkelijke blik bleef ze toch dooreten. Wordt dit een nieuwe hype? Lizzo heeft ons in ieder geval vermaakt van haar ongegeneerde taste-test video.

Dinsdag 27 juli 2021

Normani en Cardi B kwamen vorige week uit met hun nieuwe single "Wild Side". Maar wat een leuke release had moeten worden viel toch tegen. De reacties kwamen niet van iedereen van de 'Wild Side" want iemand suggereerde dat hun nummer had moeten worden uitgebracht zonder Cardi. Daar waren de twee artiesten het niet mee eens en lieten dit duidelijk weten. Kritiek of niet, wij waren er in ieder geval wild van!

Woensdag 28 juli 2021

Mila Kunis en Ashton Kutcher wassen hun kinderen niet elke dag. Pas als ze echt onder het vuil zitten, doet het stel de kinderen in bad. In de podcast 'Armchaire Expert' onhulde het acteurkoppel dit. Mila vertelde dat waar ze zelf opgroeide geen heet water was, dus douchte ze als kind sowieso niet veel. Ashton beweert dat het niet goed is om elke dag alle natuurlijke olie op je huid te verwijderen met een stuk zeep. Was jij je van top tot teen met zeep of bescherm je jouw natuurlijke oliën zoals Ashton en Mila?

Donderdag 29 juli 2021

Turnster Simone Biles kreeg na het terugtrekken van haar deelname uit de finale van de Olympische Spelen in Tokio veel steun van allerlei beroemdheden. Zo stuurde Justin Bieber zijn liefde naar Simone en verwees hij naar zijn eigen geestelijke gezondheid. Hij vertelde dat hij trots was dat ze aangaf een stap terug te doen. Bella Hadid en zelfs Michelle Obama overspoelde haar met liefde. Samen staan we sterker dan alleen!

Vrijdag 30 juli 2021

Scarlett Johansson heeft Disney aangeklaagd over de releasedatum van de film Black Widow. Ze speelt de hoofdrol in de film en is boos omdat de film tegelijkertijd op Disney+ én in de bioscopen is uitgekomen. Dat was volgens haar niet wat er is afgesproken. Hierdoor zou ze een deel van de opbrengst missen. Gelukkig staan fans achter haar en krijgt ze steun. Dat noemen we nou een echte fanbase!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).