MTV News Recap: Week 21

Van Scott Disick's uitbundige verjaardagsfeest tot Ariana Grande te schattige bruiloft Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Dinsdag 25 mei 2021


Scott Disick vierde zijn verjaardag en dat is niemand ontgaan. De realityster gaf een zeer uitbundig feestje waar geen enkele party tegenop kon. Zo deelde hij Rolex horloges uit en kettingen bezaaid met diamanten. Dat is nog eens wat anders dan de zakjes snoep die wij zijn gewend op de kinderfeestjes… Aan snacks ook geen gebrek, de man had een hele churros-wagen laten komen. Een van de favoriete snacks van Kim Kardashian, zo blijkt. Zij gaf aan elk dieet te verbreken voor een lekker zakje Churros. Wij geven haar groot gelijk!

Woensdag 26 mei 2021

Kim Kardashian ontving een PR-pakje van niemand minder dan onze internationale MTV Push-artiest Olivia Rodrigo. Met een video op haar Insta-stories liet de celeb weten groot fan te zijn van Olivia, en enorm blij te zijn met het leuke pakketje. Maar het leek erop dat Kim een leugen stond te vertellen, als we de reactie van dochtertje North moeten geloven. Zonder blad voor haar mond liet Northie weten dat haar mams helemaal geen fan is van Olivia en nooit haar muziek luistert. Gelukkig kwam Saint wel op voor zijn mams en die bevestigde dat mama een muziekfanaat is!

Donderdag 27 mei 2021

Haar telefoon is niet uit haar handen te slaan want Kim Kardashian heeft wederom weer eens een bekentenis gedaan op haar Insta-stories. Dit keer hield de soon to be advocaat een Q&A met haar fans en wanneer iemand vroeg naar de geruchten rondom haar affaire met zwager Travis Barker liet ze er geen gras overgroeien. Zo liet ze weten dat het absoluut niet waar was en dat de twee al jaren bevriend zijn. Ook gaf ze aan enorm blij te zijn voor haar zusje Kourtney. En om eerlijk te zijn, wij zijn net zo blij!

Vrijdag 28 mei 2021

Alsof de foto dump van Ariana's bruiloft nog niet schattig genoeg was kwamen eerder vandaag ook nog meer details over de 'wedding' van de zangeres naar buiten. Zo brak Ari haar eigen belofte die ze eerder in haar nummer 7 Rings zong. Namelijk liep ze niet alleen met haar mams aan haar hand naar het altaar. Aan de andere arm liep namelijk haar vader mee! De ceremonie was intiem met minder dan 20 gasten en de trouwring is prachtig. Hij stond zelfs nog mooier naast de toch al beeldige verlovingsring en we zagen 'm goed shinen tijdens haar optreden met The Weeknd bij de iHeartRadio Music Awards!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).