David Guetta treedt op tijdens de MTV EMA 2020

Nog maar 10 nachtjes slapen tot het leukste muziekevenement van Europa weer begint: de MTV EMA 2020. Na de aankondiging dat Little Mix de avond zal presenteren en met optredens van grote acts zoals Sam Smith, Doja Cat, Zara Larsson, YUNGBLUD, Alicia Keys, DaBaby, Karol G, Tate McRae en Jack Harlow, zou de show sowieso al onvergetelijk worden. Maar vandaag kunnen we nóg een knaller toevoegen aan de line-up van 8 november: Niemand minder dan David Guetta zal optreden tijdens de MTV EMA 2020.

De Franse electronic DJ zal vanuit één van de meest iconische locaties van Boedapest een set spelen waar je steil van achterover zult slaan. Het podium is gebouwd in een zwembad, één van de oudste kuurbaden van Europa. Guetta is zelf net zo enthousiast als wij: ''We hebben een geweldige show in de maak waarvan je overal ter wereld kunt genieten. Het is voor mij een eer om dit jaar op te treden in een tijd waarin samen muziek vieren belangrijker is dan ooit.''

Alle geweldige artiesten die ons dit jaar zullen verblijden met optredens zullen dit doen vanuit verschillende locaties ter wereld, waaronder Boedapest en Londen. Overal ter wereld wordt de MTV EMA gevierd en dat maakt de editie van dit jaar een échte wereldwijde aangelegenheid.

Gooi die virtuele handjes maar in de lucht en maak je klaar om te feesten, want het wordt echt een avond om nooit te vergeten! Vergeet ook niet te stemmen via mtvema.com zodat jouw favoriete artiesten er met de winst vandoor gaan. Waar wacht je nog op?

De MTV EMA 2020 zie je zondag 8 november om 21:00 live op MTV.