MTV News Recap: Week 32

Van Halsey's nieuwe kinderkamer tot Kylie's verjaardagsfeest. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 9 augustus  2021


Halsey gaf een inkijkje in de kinderkamer van hun pasgeboren baby, Ender. De newborn kleurrijk paleisje gevuld met de schattigste meubeltjes. Waaronder zijn naam in een muuraccessoire. Halsey en partner Alev kregen hun kindje in juli van dit jaar en in het nieuwe album van de artiest wordt er uitvoerig gezongen over de weg naar het worden van een moeder en de zwangerschap. Wij kunnen nu al niet wachten tot het album uitkomt.

Dinsdag 10 augustus 2021

De vriendschap tussen Selena Gomez en Britney Spears is er eentje waar wij alleen maar van kunnen dromen. Na een lieve shout-out van Britney over Selena waarin ze liet weten geïnspireerd te zijn door een nummer van Sel reageerde de zangeres op de liefste manier ooit. Zo nodigde ze Britney uit om een keertje samen met haar te komen koken! En wij nodigen onszelf uit voor de taste test, thank yew!

Woensdag 11 augustus 2021

Kylie Jenner vierde haar 24e verjaardag en wij waren wederom niet uitgenodigd… De selfmade miljardair hield een 'kleinschalig' feestje met alleen haar besties en de fam. En wat kan je het beste doen met zo'n gezelschap? Juist, schilderen! Ze huurde een kunstenaar in die hun alle kneepjes van het vak leerde, dronken wat drankjes, aten het heerlijkste eten en als cadeautje kreeg ze alle bloemen die verkrijgbaar zijn in LA. Happy 24h Kyles!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).