MTV News Recap: Week 42

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn verloofd, Joe Jonas en Sophie Turner vieren hun jubileum van 5 jaar en Meghan Thee Stallion en Pardison Fontaine vieren een 1 jarig jubileum… kortom deze week zat vol met liefde! Heb jij deze week de details gemist? Geen stress, wij hebben hieronder alles nog even voor jou samengevat.

Maandag 18 oktober 2021


Het is niemand uit de weg gegaan dat Kourtney Kardashian en Travis Barker erg verliefd op elkaar zijn. De openlijke PDA mocht gezien worden door de hele wereld. Zo verbaasd het dan ook niemand dat de twee eindelijk verloofd zijn! Travis heeft het met de ring zeker niet in de koude kleren laten zitten en heeft een gigantische diamant voor aan Kourtney's vinger gekocht. Het beste van het beste voor een Kardashian. Kim Kardashian wist het moment mooi vast te leggen. We zijn erg blij voor jullie Kourtney en Travis, gefeliciteerd!

Dinsdag 19 oktober 2021

Meghan Thee Stallion en Pardison Fontaine kunnen eindelijk een jaar vol liefde vieren! De twee waren maar al te blij om op alle socials te delen dat zij officieel een jaar samen zijn, we zijn blij voor het stel. Met persoonlijke foto's en filmpjes verklaarde zij de liefde aan elkaar. Zo'n relatie wil toch iedereen? Gefeliciteerd Meghan en Pardison!

Woensdag 20 oktober 2021

Het is eindelijk weer tijd voor de MTV EMA! Dit betekent dat de genomineerde natuurlijk uit niets minder dan de grootste celebs kan bestaan. Van Justin Bieber tot Olivia Rodrigo tot Lil Nas X, ze zitten er allemaal tussen. De genomineerde zijn bekend, heb jij jouw stem al uitgebracht? En wie zou er naar huis gaan met het MTV Marsmannetje? We gaan het allemaal zien bij de MTV EMA.

Donderdag 21 oktober 2021

De meest onverwachte vriendschappen zijn juist de leukste! Dat is al te duidelijk geworden bij Penn Badgley en Cardi B. Badgley heeft wel heel erg op Cardi zitten fangirlen tijdens een interview: "ze heeft zo een authentieke relatie met haar volgers". Cardi kon natuurlijk niet geloven wat haar overkwam, de bekendste Netflix serie moordenaar weet wie zij is?! Natuurlijk was Badgley zelf ook al te verbaasd dat het andersom ook het geval was. Na via Twitter erg duidelijk te hebben gemaakt aan elkaar hoe erg fan ze van elkaar zijn, hebben ze ook nog eens profiel foto's van elkaar aangenomen! Als je dat geen 'besties' noemt, dan weten wij het ook niet meer.

Vrijdag 22 oktober 2021

Alsof wij al niet genoeg konden krijgen van Adele? Het wordt nog beter. In de 73 Questions van Vogue schittert Adele echt! Als je niet al fan was van haar dan ben je het na het kijken van de 73 Questions video zeker wel. Ze vertelt over haar emotionele nieuwe album, en haar meest dierbare bezit is een uitgespuugd stukje kauwgom van haar idool. 'What's not to like'? We zijn alleen maar meer fan geworden van deze onwijs getalenteerde vrouw!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).