MTV News Recap: Week 29

Van Halsey die beviel van een zoontje tot Billie Eilish die een boekje open doet over haar onzekerheden. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 19 juli 2021

A good workout never hurt nobody. En ook Khloe Kardashian werkt zichzelf vaak genoeg in het zweet. Zo trok ze afgelopen zondag zelfs de sportlegging uit de kast, girl we could never! De realityster gaf een inkijkje in haar workout routine. Samen met zus Kim stond ze in haar home gym te vertellen waarom sporten haar mentaal gezien enorm heeft geholpen. Hoe zich altijd het lelijke eendje voelde en waarom ze nu een absolute powervrouw is!

Dinsdag 20 juli 2021

Halsey is bevallen van hun eerste kindje! De artiest deelde deze week op Instagram te schattige foto's met hun partner en de kleine babyboy wiens naam een te schattige betekenis heeft. Hij draagt namelijk de naam Ender Ridley Aydin waarbij Ender in het Turks 'heel zeldzaam' betekent. Het krijgen van een mini you is natuurlijk niet niks… Wij wensen het stel een mooie kraamtijd!

Woensdag 21 juli 2021

Demi Lovato speelt een rolletje in de nieuwe NBC-serie 'Hungry' en liet weten een seksscène te moeten spelen waar hen hun eerst niet zo comfi bij voelde. De artiest en actrice gaf aan dat het beter was dan verwacht en dat hen erg werden gesteund door hun collega's. Zo zouden hen zelfs een 'confidence boost' hebben gehad van de seksscene. Zou het voor herhaling vatbaar zijn? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de serie te zien.

Donderdag 22 juli 2021

Cardi B's zwangere buikje is niemand ontgaan tijdens de BET Awards. De zangeres stal de show en is helemaal in haar nopjes als zwangere mama. Zo liet ze weten tijdens een interview met een radioprogramma dat ze dit keer lang heeft gewacht met de announcement van haar zwangerschap omdat deze de laatste keer veel ophef oprakelde. Wat haar kijk op de zwangerschap negatief had beinvloedt. Ook liet ze weten dat toen ze haar man Offset het nieuws vertelde hij keihard in de lach schoot. Lekker dan… Gelukkig kunnen ze er samen om lachen!

Vrijdag 23 juli 2021

Billie Eilish, de afgelopen jaren konden we niet om haar heen. De talentvolle zangeres gaf aan erg onzeker te zijn geweest en zelfs gekampt te hebben met het gevoel dat zij helemaal niet zo succesvol was… Gelukkig zegt ze zelf haar angsten goed te hebben aangepakt en hoopt dan ook dat haar fans dit terugzien in de nieuwe songs van haar aankomende album 'Happier Than Ever'. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het te horen!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).