VMAs 2020: Dit kun je verwachten

De MTV Video Music Awards is dé avond van het jaar waar de grootste artiesten van dit moment zich verzamelen om erachter te komen wie er met een felbegeerde Moon Person naar huis gaat. Zondagnacht 30 augustus om 02:00 is het dan eindelijk zover. De show zal er dit jaar iets anders uitzien om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen, maar dat betekent niet dat het minder spectaculair gaat zijn. If anything, wordt dit jaar iconischer dan ooit als het aan presenter Keke Palmer ligt. Klik hier om terug te lezen wie allemaal genomineerd zijn.
 
Lady Gaga, Ariana Grande en The Weeknd maken de meeste kans op een Moon Person. Lady Gaga is sowieso al een winnaar, want dit jaar wint zij de Global Icon-award en dat gaat ze vieren met een mega-optreden waarin ze haar nieuwste album 'Chromatica' tot leven laat komen. Ariana Grande sluit vervolgens aan om samen met de Queen of Pop de hitsingle 'Rain On Me' te performen, en heel eerlijk? Dat opreden is nu al iconic. Verder zullen ook o.a. Miley Cyrus, The Weeknd, Doja Cat, BTS, Black Eyed Peas en Maluma hun nieuwste tracks performen op het grote VMAs-podium.
 
De VMAs 2020 zie je in de nacht van zondag op maandag om 02:00 op MTV. Kun je niet tot zo laat wachten? Dan kun je ook alvast zondagnacht om 00:30 de pre-show checken met optredens van o.a. Chloe x Halle, Jack Harlow, Lewis Capaldi en Machine Gun Kelly. Toch liever de herhaling checken? Dat kan op maandag 31 augustus om 20:30, alleen op MTV.
 
MTV in Nederland vind je op: Ziggo #23 – KPN #20 – T-Mobile Thuis #15
MTV in België vind je op: Telenet #19 – Proxiumus #93