Krijgt Charlotte Crosby volgend jaar een baby?

De afgelopen weken zijn er veel geruchten in de rondte gegaan over ware babyplannen van Charlotte Crosby en bf Josh Ritchie. In een interview dropte Charlotte laatst nieuws rondom een eventuele zwangerschap en had ze het over haar verloving. Heel veel vragen… We hebben hieronder alles wat we weten voor je op een rijtje gezet.
 
2020?
Charlotte Crosby was dus pasgeleden te gast bij Good Morning Britain waar gevraagd werd naar de zwangerschapsgeruchten uit januari. Tijdens oud en nieuw plaatste ze namelijk onderstaande foto en fans vroegen zich al snel af of ze nou zwanger was of niet…

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on


In het interview gaf ze aan dat dit niet het geval is. De Big Brother-winnares heeft namelijk een gluten- voedselintolerantie en had na veel brood te hebben gegeten een mega opgezette buik. Op de Instagramfoto probeerde ze die buik dus te verbergen door haar handen erop te leggen.

Charlotte is dus niet zwanger, maar gaf al snel aan dat ze hopelijk in 2020 wél in verwachting raakt. "Volgend jaar word ik 30 jaar en ik ben helemaal ready om een gezin te starten." Komt er dan toch snel een kleine Charlie aan?

Hoe haar vriend Josh Ritchie erover dacht kon ze niet 100% zeker zeggen, maar ze is wel positief. "Josh is vier jaar jonger dan dat ik ben, maar we hebben het er wel vaak over. Het ziet ernaar uit dat hij het ook wil", vertelde ze.

Verloven
Naast zwanger worden wil Charlotte ook heel graag trouwen met Josh. "Ik wil het sprookje van trouwen en het krijgen van baby's – dat wil toch iedereen?"In een tweet gaf de ex-Geordie major hints gericht naar Josh om haar ten huwelijk te vragen. Het stel was op dat moment nog maar acht maanden samen.
Nu is het duo al meer dan een jaar samen en Josh is nog steeds niet op zijn knieën gegaan... Charlotte was wel erg duidelijk geweest met haar tweet, dus schiet op Josh ;)

En nu?
Benieuwd hoe het afloopt tussen Charlotte en Josh? Volg ze in een gloednieuw seizoen van The Charlotte Show: vanaf 4 maart elke maandag om 21:30 te zien op MTV.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by The Charlotte Show (@mtvcharlotteshow) on