MTV Unplugged Presents: BTS

Niemand minder dan BTS, dé K-Pop sensatie van de afgelopen jaren, geeft een exclusief optreden voor MTV Unplugged. Ben jij één van de miljoenen fans van deze boyband? Dan mag je dit absoluut niet missen!

De boyband die de afgelopen jaren de hitlijsten wereldwijd domineert, zal rechtstreeks vanuit Seoul, Zuid-Korea nooit eerder vertoonde versies van hun hits spelen. Met deze MTV Unplugged is het net alsof je in de golden circle staat bij een concert van de boys. Je kan meezingen met al je favoriete tracks waaronder 'Dynamite' en 'Life Goes On' en tal van andere nummers van hun nieuwste album 'BE'. Eindelijk iets te doen dus tijdens deze lockdown.

We zagen de band afgelopen jaar al schitteren op het podium van de VMAs, waar ze voor het eerst een live optreden gaven van hun nummer 1-hit 'Dynamite'. Dat optreden was niet alleen een memorabel moment waar onze K-Pop harten met regelmaat nog een sprongetje van maken, ook wonnen zij die avond maar liefst vier (!) awards binnen de categorieën Best Pop, Best Group, Best K-Pop en Best Choreography.

MTV Unplugged Presents: BTS zie je in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 februari om 03:00 uur op MTV. Op woensdag 24 februari om 23:00 zenden we de herhaling uit.

MTV Nederland: Ziggo #23 – KPN #20
MTV Belgie: Telenet #19 – Proximus #93