MTV News Recap: Week 24

Van de zwangere Little Mix-ster, Leigh-Anne Pinnock tot de grootste geheimen van de Kardashians. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 14 juni 2021


Een ware babyboom is gaande en wij houden van alle 'mommy's to be die' hun prachtige zwangere buiken laten shinen in deze bloedhitte. Zo ook Little Mix-ster Leigh-Anne Pinnock die een geweldige bikini foto deelde op haar Instagram. Terwijl ze ons looks, angles, en kriebels in de eierstokken geeft met het iconische kiekje deelt ze mee hoe de zwangerschap het zwaarste ding is dat ze ooit heeft moeten doen. Wij weten nu al dat je een fantastische mama gaat zijn Leigh!

Dinsdag 15 juni 2021

De Kardashians, wie kent ze niet. Jarenlang hebben we alles van de familie kunnen volgen op de buis maar het einde van dat tijdperk is nabij. We willen nu wel eens weten hoe het er achter de schermen aan toe ging en waarom we bijvoorbeeld nooit één van Kendall's vriendjes voorbij hebben zien komen in de show. Vandaag onthulde de producent van de show de gouden regel van Kendall, en die is slimmer dan wij hadden kunnen bedenken. Benieuwd? Je checkt 't hieronder!

Woensdag 16 juni 2021

Ho eens even! Zien we dat nu goed? Zijn Kylie en Travis weer bij elkaar?!  De geruchten gaan dat Kylie en Travis hun romance weer nieuw leven in aan het blazen zijn. De mama en papa van Stormi waren afgelopen week te zien tijdens 72e Parsons Benefit Gala en verschenen als gezin op de rode loper. De liefde leek er vanaf te spatten maar de twee hebben de relatie nog niet bevestigd… Wat denk jij? Zouden ze weer bij elkaar zijn?

Donderdag 17 juni 2021

Love is in the air! En bij Dylan Sprouse en Barbara Palvin inmiddels al drie jaar! De twee vierden hun driejarig jubileum op een wel hele leuke manier. Ze gingen op verschillende droomdates waaronder een bezoekje aan het aquarium, en wij mochten meegenieten op de socials. Nadat ze de schattige otters hadden gezien vervolgden ze hun date aan een romatisch tafeltje bij kaarslicht om vervolgens de dag af te sluiten bij een concert. We could only dream… Wat voor date zou voor jou de absolute droom zijn? Wij weten het wel!

Vrijdag 18 juni 2021

Wij zijn compleet in shock na het horen van deze geheimen van de Kardashians. Na een era van liefde, drama, werk, reizen, verjaardagen, gezinsuitbreiding en scheidingen dachten we alles wel te weten van de familie. Maar niets is minder waar. Tijdens de reünie aflevering van Keeping Up With The Kardashians gaven de meiden stuk voor stuk eerlijk antwoord op een paar pittige vragen. Zo liet Kim zelfs weten dat ze denkt dat de show niet zo succesvol zou zijn geweest zonder haar sekstape. Girl, wij moeten even op adem komen!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).